Upp till dans på Ladyfest!

Upp till kamp dans!
… med Klas Ingelaz dansbandsorkester!

Nu i helgen, lördagen den 9 Juni, visar RåFILM denna andra del av Möllanantologin på LADYFEST 2012. Tjohoo!
Klockan 19.55 är det dags, Moriskan är platsen och direkt efter filmen så spelar Klas Ingelaz på scen!!
Guldläge!!!
Mer info hittar du på: http://www.ladyfest.se/malmo/

UPP TILL DANS
– Filmen om Klas Ingelaz
Regi: RåFILM. Sverige 2012, 30 min.

Denna andra film i Möllanantologin från RåFILM handlar om det queera dansbandet Klas Ingelaz. Under två år följde RåFILM med storbandet på repor, turnéer och backstage medan de delade med sig av sina tankar om musik, normer och vikten av att följa sitt hjärta och att göra det som känns kul. Från trånga scener på Punk Illegal, med ravepaus på bensinstationer i Norrland, till stora scenen i Kungsträdgården på Pride får ni höra många låtar att sjunga med och dansa till!