Manifestation & tältläger med Rävarna

RåFILMs ”Rävarna i Råby” bjuder in till tältläger med odlingsnätverket Mykorrhiza! 

31/8-2/9 på plats på Råby gård. Sök på en karttjänst, på adress ”Råby 2071”;

Dokumentärfilmen ”Rävarna i Råby” handlar om Disa och Tommy som driver en småskalig ekologisk produktion mitt i Skåne. Nu har de odlat ekologiska grönsaker på samma mark i snart 25 år. Deras liv har under den här tiden kretsat kring odlingarna och ideologin som driver dem till att arbeta med jorden. Filmen skildrar Tommy och Disas liv och visioner men är också de sista bilderna från ett jordbruk rikt på biologisk mångfald.

Se filmen här; www.ravarna-i-raby.se

Våren 2013 byts det ekologiska bruket mot konventionell åkermark.

Därför bjuder vi tillsammans med Mykorrhiza in till tältläger och manifestation!

Vi tycker att all ekologisk odlingsmark som försvinner är en katastrof för den biologiska mångafalden och för framtiden! Om du blir lika upprörd som oss när du ser filmen, var med och förhindra denna ekologiska katastrof! Kom med dina idéer på hur, eller ta reda på vad andra gör!

Kolla hemsidan eller maila till skriv@ravarna-i-raby.se