Måsarnas Malmö premiärvisas 24/1 kl 19.45 på Göteborgs Film Festival!!!

Filmen ”Måsarnas Malmö” (Seagull City på engelska) har äntligen blivit klar! Och ska den ha sin premiär på Göteborgs Internationella Film Festival den 24 januari!

Såhär beskriver Göteborgs Film Festival filmen:

De är ständigt närvarande i den svenska stadsbilden. Högt över våra huvuden svävar de, redo att dyka. Men hur ser vår värld ut från deras perspektiv? Måsarna spelar huvudrollen i denna vemodiga och vackra skildring av en stad på ett annorlunda vis.

Filmen spelades in i Malmö under några veckor sommaren 2013. Det har varit både krävande och väldigt roligt att sitta och spana på taknockar och torg, och att ha fåglar i huvudrollen har varit en utmaning utöver det vanliga. Innan och under inspelningen har jag fått stor hjälp av Vanja Torp (dramaturg), Erik Bäfving (klipp) och Oskar Idin som hjälpt till med det tekniska. I efterarbetet har Nils Olsson (ljud) och Christine Hals (musik) varit helt oumbärliga. Det samma gäller Jan Jansson (flygfoto).

 

Visningarna under festivalen äger rum:

Lördagen den 24/1 kl. 19.45 på Folkteatern

Torsdag den 29/1 kl. 10.00 på Haga 1

Söndagen den 1/2 kl. 12.30 på Haga 1

 

Hoppas vi ses på premiären!

/Sascha, regissör och producent