RåFILM på Feministisk Festival 2018

Helgen den 1-3 juni är det Feministisk Festival i Malmö och givetvis är vi med på ett litet hörn.

Festivalen började som en protest mot exkluderande feministiska rum och som en festlig tillställning med intressanta samtal och diskussioner. Efter fyra lyckade år har det nu blivit till en mötesplats som skapas av över femtio gräsrotsorganisationer och ett flertal individer.
Målet är att sprida kunskap, kultur och skapa trygga rum att diskutera och träffas i.

Ni hittar årets fantastiska programmet här.

Under helgen har bland annat RåFILM en filmvisning av 3 Stolen Cameras på Panora, lördagen den 2 juni kl 10. Mer info.

Dessutom är  Talat från RåFILM medarrangerör till två seminarier under söndagen den 3 juni ”Motståndets villkor & solidariska allianser” kl 13.30 och ”Feministiskt perspektiv på Kashmir” kl 14.45.  Samtalen hålls på engelska.

Vi ses!