FLORIS PARTIMUS

+ + + + + + + + + + + + + + + + +

En gammal blomsterkruka som står och dammar, en plastpåse, lite frön och ett USB minne. Tillsammans skapade vi Floris Partimus. Helt enkelt ännu en fil(m)delningsplats för lokala filmare där vi och andra kan dela med oss av och distribuera filmer till alla i staden. I Floris Partimus kan du både hämta och lämna fil(m)er!

Nu kan du hitta Floris Partimus i Malmö på:
Glassfabriken, Kristianstadsgatan 16

+ + + + + + + + + + + + + + + + +

Vi rekommenderar alla filmare och skapare att använda Creative Commons licenser, cc by-sa (erkännande dela lika). Detta skapar tydlighet hur andra kan använda din film och ge möjlighet för filmen att leva sitt eget liv.

Kom ihåg: Sharing Is Caring

+ + + + + + + + + + + + + + + + +

+ + + + + + + + + + + + + + + + +

Floris partimus är skapad under projektet OPEN.BOX, ett experimentellt projekt för att skapa alternativa visningsmöjligheter i digitala miljöer och stadens offentliga rum. Genom labb med digital och analog teknik har fönster utvecklats för rörlig media utifrån tanken om open source och hållbarhet genom återvunnet material och teknik. Projektet drivs av RåFILM med stöd från Kulturbryggan och i samarbete med Cykelköket, Kontrapunkt, Watch it!, Fabriken, Forskningsavdelningen, Aktionsnätverket besök en bank och ABF.